קנלוני ממולאים בגבינות ופטריות ברוטב שמנת פסטו

אסתי חדד Comments Off on קנלוני ממולאים בגבינות ופטריות ברוטב שמנת פסטו
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מאת: שרון יום טוב

מתכון זה ניסיתי לראשונה ביום הולדת של בעלי, היה מפתיע וטעים ביותר.

מצרכים:
חבילת קנלוני (גלילי פסטה), לא חייבים להשתמש בכול החבילה.
קופסת קוטג' 'תנובה' 5 אחוז
גבינה צפתית
גבינת טוב טעם
בצל, פטריות
שמנת לבישול
פסטו
גבינה צהובה

הוראות הכנה:
מטגנים בצל עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט, מוסיפים 2 כפות אבקת מרק פטריות, פלפל מלח לפי הטעם ומעבירים לקערה, שופכים את הקוטג' ומוסיפים גבינת טוב טעם, גבינה צפתית מערבבים וטועמים.
ממלאים את הקנלוני במלית ומניחים בתבנית.
במחבת מרתיחים את השמנת לבישול, מוסיפים כף פסטו.
שופכים על הקנלוני, מעל שמים גבינה צהובה ולתנור 180 מעלות כ-40 דק.



0 תגובות